Aktuálne oznamy 16.10.2020

  1. Milí veriaci, po porade s pánom dekanom Vám oznamujeme, že najbližšie dni sv. omše budú zatiaľ slúžené kňazmi súkromne. V prípade zmien Vás budeme informovať.
  2. Stále ostáva v platnosti dišpenz od povinnej účasti na bohoslužbách. Pokúsme sa zasvätiť nedeľu ako Pánov deň sledovaním sv. omše v televízii alebo cez internet, či modlitbou v rodine.
  3. V nedeľu bude slúžená sv. omša, ktorú budeme vysielať na stránke našej farnosti o 9:00. TV Lux vysiela sv.omšu o 10:00 a 18:30.
  4. Nutné kancelárske záležitosti, ktoré sa nedajú odložiť (ako je zaopatrenie chorého alebo pohreb) dohodnite prosím najprv telefonicky. Mobilné čísla nájdete na stránke farnosti. Prosíme o modlitby a zachovanie pokoja.

 

Farský oznam na Misijnú nedeľu 2020

  • Celá cirkev v nedeľu 18.10.2020 slávi Misijnú nedeľu. Na Slovensku sa v tento deň modlíme hlavne za Cirkev na Srí Lanke a za africké krajiny Togo, Čad a Kongo, ktoré sú najviac postihnuté koronakrízou a chudobou. Nakoľko nie je možná misijná zbierka v kostoloch v plnej miere, prosíme Vás o podporu misií cez e-zbierku na internetovej stránke www.misijnediela.sk. Za Vaše milodary Vám vyslovujeme srdečné Pán Boh zaplať.

*